Yadea C1S

30 990:-
Vill du åka miljövänligt och slippa höga bränslekostnader är elmoped ett perfekt val. Väljer du Yadea får du dessutom kvalitet, lång räckvidd och komfort i absolut toppklass.

Vinnarna C1s

”Precis som förra årets test är det Yadea som kammar hem högst poäng av testförarna. Det är en välgjord moped med hög komfort, stark motor, utmärkta köregenskaper och bra användarvänlighet. Här får man mycket moped för pengarna. ”(Skriver tidningen Elbilen nr 5 2022)

Yadea C1s har en stilren design och det finns gott om plats för både förare och passagerare. Motorn är tyst och stark och har två effektlägen. Det högkvalitativa Panasonic batteriet är placerat under fötterna med en låg tyngdpunkt och jämn viktfördelning som ger ett välbalanserat fordon. Batteriet har en talk-back funktion som i kombination med den tillhörande smartladdaren optimerar batteriets livslängd. Elsystemet och komponenterna är dessutom designade för att klara vårt nordiska klimat med regn salt och kyla. Yadea C1s har 12 tums hjul som ökar komfort och säkerhet. Det finns även ett USB-uttag för laddning av t.ex. smartphone och det rymliga hjälmfacket är placerat under sadeln.

Hjul och bromsar
Däck fram    90/90-12 Slanglöst
Däck bak    100/80-12 Slanglöst
Frambroms    Skiva
Bakbroms    Skiva

Motor
Motortyp    EL
Batteri    60V 32Ah Panasonic Lithium
Max kraft    2300

Mått & vikt
Längd    1790 mm
Bredd    720 mm
Höjd    1210 mm (1270 mm)
Vikt    83 kg

Övrigt
Display    Digital