Speedfight 4 Mad Black

41 990:-
Den 4-e generationens Speedfight fortsätter sin framgångssaga inom sportscootersegmentet.

Den här legenden har sålts i över 600.000 exemplar sedan produktionsstarten för över 20 år sedan och den klassiska versionen av Speedfight innehåller alla dom karakteristiska ingredienserna för en sportscooter.

Peugeot Speedfight Sportline har en clean strömlinjeformad design som ger massor av attityd med dess starka karaktär och oklanderliga finish. Den här modellen är för dig som vill sticka ut på ditt eget unika sätt. Peugeot Speedfight har dubbla konvexa strålkastare och LED-belysning fram. Den har 13 tums hjul med svartlackerade fäljar, fotplattor och infällbara skjutspinnar i aluminium och styrvikter i rostfritt stål. Med en radialmonterad skivbroms och wave-skiva fram får du säkra bromsegenskaper. För extra grymma väg- och köregenskaper finns sportljuddämpare, sportbackspeglar och gasdämpad bakfjädring.

Den perfekt positionerade digitala instrumentpanelen presenterar all information du behöver under körningen. Det finns ett USB-uttag för laddning av t.ex. mobilen, och du får dessutom smartphonehållare.

Hjul och bromsar
Däck fram    Slanglöst 130/60-13
Däck bak    Slanglöst 130/60-13
Frambroms    Waveskiva Ø215 mm
Bakbroms    Trumma Ø110 mm

Motor
Motortyp    Encylindrig 4-takt
CC    49.5

Mått & vikt
Längd    1895 mm
Bredd    700 mm
Höjd    1120 mm
Vikt    107 kg
Sadelhöjd    800 mm

Övrigt
Display    Digital
Kylning    Luft
Start    Elstart och kick
Tändning    Elektronisk CDI
Växellåda    Automat 2-steg
Hjulbas    1290 mm
Bränsle    8 Liter